Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантне фото, лежачи на дивані бірюзового кольору і примірявши незвичайний образ. Так, артистка позувала в білосніжному напівпрозорому боді з круглим вирізом на животі, засвітивши струнку фігуру, над якою наполегливо працює, щоденно роблячи планку і дотримуючись інтервального голодування. При цьому Леся поскаржилася на поганий настрій, зізнавшись, що життя-це біль.

Ніколи не писала глибоких постів.. сьогодні почну.. Життя біль - згодні ?😁

Фолловери не пройшли повз: "Леся! Виходь гуляти 🐝 🌺", "Не згодна. Життя-це дар, який головне даремно не розтринькати. А біль - це всього навсього складова життя. Без болю і життя було б нудотно. Біль протвережує.", "Аж до сліз 😩))", "Нехай і це пройде , як поганий сон !", "😂 підтримую кожне слово!))", "Стислість сестра таланту 😊🌸", "Я надіялась, шо там шось дійсно буде цікаве😂😂".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Леся Нікітюк виставила веселе відео з гримерки, готуючись до зйомок шоу "Хто зверху?". Так, артистка побувала в ролі пухнастої величезної бджілки з короною на голові, примірявши масивний костюм. Леся зазначила, що це її "лук дня", розсмішивши численних шанувальників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.