Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, позуючи на зйомках в честь дня народження телеканалу "1+1". Так, артистка приміряла довге облягаюче плаття яскраво-червоного кольору з глибоким декольте, засвітивши розкішні груди. При цьому красуня грайливо сперлася на ретро-автомобіль, в капоті якого розмістилися величезні букети різних квітів.

Фолловери залишилися в захваті і засипали Тіну компліментами: "Така дуже гарна😻", "Сексуальна садівниця 2.0😍🔥", "Ох вже ці брительки сукні... 😻😹💜", "Чарівниця 💜🔥", "Красива🥰", "Яка красуня біля квіточок сидить😍", "Неймовірна😍😍😍", "Боже ж ти мій ,що за краса 😍", "Головна квіточка 🌸😍🌸", "Ну що за богиня 😍", "Красуня ❤️❤️", "Квіточка 😻", "сильно гарна 😍❤️".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Варто відзначити, що раніше шанувальники Тіни Кароль зз її офіційного фан-клубу показали зірковий фото-колаж, запропонувавши порівняти, кому плаття личить більше - Тіні або ангелу "Victoria's Secret", дружині Джейсона Стейтема, Роузі Хантінгтон-Уайтлі. Так, обидві красуні для вечірніх заходів обрали облягаючі чорні сукні з глибоким декольте від британського дизайнера David Koma, підкресливши стрункі фігури.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.