Нещодавно стало відомо, що телеканал СТБ оголосив про вихід нового романтичного реаліті-шоу "Холостячка". І якщо в "Холостяк" за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то в "Холостячці", відповідно за серце героїні змагатимуться чоловіки. Головною героїнею нового шоу стала актриса, яка виконала головну роль в гучному серіалі "Кріпосна", і переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина.

З зростанням публічності і популярності, в Instagram актриси почало стрімко зростати кількість передплатників. І тепер Ксенія стала частіше радувати публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці. Так, нещодавно зірка показала кілька кадрів з нової фотосесії, на яких з'явилася в містичному образі. Як видно, Мішина з'явилася перед камерою в незвичайному чорному платті з модними черевиками і кокетливою капелюшком. Вона буквально танцює перед камерою, демонструючи фантастичні піруети, що додає фотографій динамічності і руху.

У підписі до публікації Ксенія написала: "Вагома і критична частина мене. Я з тих, для кого не існує таких понять як: правильно чи неправильно. У кожного своє ... з досвіду, мислення, бажання, бачення цього світу... Тільки нехай усі будуть щасливі. Фотограф: @mariya.bulannaya. Стиліст: @miraonstyle. MUAH: @santa_smolina". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію дівчата, засипаючи її компліментами в коментарях до фото. "Я теж з таких як ти", "Прекрасна", "А наша Холостячка – вогонь!", "Найкраща, обожнюю вас", "Дуже гарно", "Ви найкрасивіша дівчина і сама талановита актриса", "Ксюшенька, щастя тобі, люба", "Шикарний образ", "Казкова", - пишуть в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.