Сьогодні Тіна Кароль – одна з найпопулярніших українських зірок шоу-бізнесу. Більше 15 років її пісні звучать з великої сцени. При цьому Кароль часто експериментувала з образами, від стриманих, до відвертих і навіть скандальних.

Зоряна кар'єра співачки почалася в 2004 році. Після закінчення музичної школи в 1997 році, вона активно брала участь у різних фестивалях. У 2004 її запросив Ансамбль пісні і танцю Збройних сил України. Проте справжній розквіт настав у 2005.

Кароль виграла фестиваль Алли Пугачової “Нова Хвиля”, а за виграний приз в 50 000 доларів вона зняла свій перший кліп. Легендарна пісня “Вище хмар” була настільки успішною, що і донині її можна знайти в наших плейлістах.

У 2006 році Кароль поїхала на Євробачення. На жаль, успіху там не знайшла, зайнявши лише 7 місце. Проте вже тоді був перший експеримент з образом. Білосніжні локони, яскравий макіяж і екстра-міні – цей образ на Євробаченні оцінили. Пізніше зірка вирішила змінити довгі локони на короткі волосся. Епатажний образ можна було побачити у всіх глянцях 2011 року.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Показати ще

Тіна Кароль з коротким волоссям, 2009 рік


Однак Кароль вирішила повернутися до довгого волосся, і після цього більше не змінювала колір волосся. Проте експерименти з відтінками блонда тривали.

Смерть чоловіка і продюсера співачки Євгенія Огіра змінила багато чого в житті Кароль. Не залишився без змін і образ. Тіна обрала більш стримані і жіночні образи. Фішкою того часу стали атласні сукні.

Тіна Кароль, фото Vogue

Однак через деякий час співачка знову вибрала зухвалий образ, але на цей раз вона змінила стиль одягу. Латексні сукні – нова любов Кароль. У такому вбранні вона не тільки виступала і відвідувала світські вечірки, але і присутня на зйомках шоу “Голос Країни”.


Зараз Кароль вибрала для себе легку голлівудську укладання, короткі сукні та високі підбори, а головною родзинкою стала яскраво-червона помада.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.иа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.