Під час зйомок ігрового шоу "Хто зверху?" трапляється всяке: Сергій Притула робить кислотний манікюр, Сергій Бабкін ходить на пуантах у рожевій балетній пачці. А Леся Нікітюк жартома проводить свої кастинги в популярні реаліті.

Так, з "легкої руки" Нікітюк, водієві "Богдана" з "Le Маршрутки" Богдану Богдановичу дісталося місце у "Зважених і щасливих". А от актора і блогера Богдана Шелудяка Леся "призначила" новим "Холостяком".

Глядачам Богдан добре знайомий з ріаліті "Київ вдень та вночі" - він є тим самим харизматичним фотографом, за кохання якого самовіддано боролися дівчата.

" У мене часто запитують, чому мене досі не покликали на роль "Холостяка", але це питання до творців проекту, – зізнався Шелудяк Новому каналу. – Я завжди відкритий до нових викликів! Тим більше, що я справді холостяк вже більше двох років. Знаю багатьох учасників цього романтичного реаліті – як дівчат, так і головних героїв. І точно знаю, що на цьому проекті справді є почуття. Тож якщо керівники проекту зроблять мені пропозицію взяти участь, ми з командою розглянемо її із задоволенням".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

З роллю «Холостяка» Богдан впорається відмінно, адже справді хоче знайти ту саму.

"Усім візуально може здаватися, що я легковажний ловелас, який дивиться лише на "обкладинку", але це зовсім не так. Я дуже закритий у житті, і щоб відкритися, а тим більше закохатися, мені потрібен час, іноді багато часу. Але в нинішніх реаліях багато хто хоче зараз, вже і негайно. Це не моя історія, і лише одна з небагатьох причин, чому я досі сам", - зізнався Богдан.

Наразі розмови про участь Богдана у "Холостяку" – лише розмови. Та, як відомо, в кожному жарті – лише частка жарту.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Як повідомляв портал Знай.ua, груди Никитюк ледь не випали з платтячка.

Також Знай.ua писав,Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.