Ольга Фреймут – українська телеведуча, яка прославилася і оскандалилася роботою в проекті "Ревізор". Оля вже давно не працює в цій програмі, але репутація у неї залишилася ще з тих часів. Телеведуча вже попрацювала і в інших проектах, а тепер вирішила розвивати свій блог в Instagram. Тепер вона вчить українців етикету в мережі, навіть окремий хештег придумала для цієї рубрики.

У своєму новому відео Фреймут розповіла і показала українцям, що робити з постільною білизною, коли ви переночували в гостях. У чорно-білому ролику Ольга з'явилася в красивій кімнаті з ліжком, вона емоційно жестикулює і з інтонацією розповідає про етикет. Перед камерою вона позує у скромній білій сукні цікавого фасону, яке гарно лягло по фігурі, її волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації телезірка продублювала свої слова у відео: "Що робити з постіллю, якщо ви ночували в гостях? Застелити постіль? Немає. Постільна білизна потрібно після себе зняти і віднести в прання".

Фолловери не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію Фреймут. "А раптом вони після мене ще спати зібралися?", "Дякую. Справжня жінка, приклад для наслідування, чудова, тонка, міс – витонченість і королева етикету", "Навіть коли ночую у мами так роблю, хоча вона каже я сама", "Так роблять тільки справжні аристократки!", "Дякую, Олю, за ваші поради!", "Дуже гарне правило. Не знала, що деякі користуються ложем, на якому спали гості, не виправши. Це дивно", "Раніше не знала цього, але, мабуть, інтуїтивно, так і робила", "Добрі і повчальні поради! Спасибі велике", - пишуть у коментарях до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.