Популярна українська співачка Настя Каменських, яка в минулому році вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. А в цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі незвичайні фото в грайливому образі, а в підписі до нього розповіла про нове захоплення.

На новому фото зоряна красуня позує на залитій сонцем вулиці, трохи зігнувшись як ніби під вагою рюкзака з польовими квітами, які принесла додому. На прогулянку Настя вийшла в широких чорних шортах і коротенькій чорній топіку, який оголила живіт. Її пишні кучері розпущені і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і мила посмішка, вона грайливо дивиться в камеру. На ще кількох знімках артистка показала гарні композиції з квітів та декору, які створює сама.

У підписі до фотографії Каменських розповіла про польових квітах. "Часто після прогулянки приношу зібрані польові квіти. Збираю їх незвичайним способом – в рюкзачок. Маленькі і ніжні, вони створюють особливу атмосферу, коли робиш з них різні композиції і прикрашаєш ними будинок. Кожна наповнюється особливим запахом літа, трави і чогось незрозумілого. Гортайте карусель і напишіть, який букет сподобався вам найбільше", - розповіла співачка про нове захоплення. Фани в захваті від нового фото зірки, її засипають компліментами в коментарях, відзначаючи як юно вона тут виглядає.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.