Відомому, навіть вже культового серіалу "Бригада", про пригоди Саші Білого і його друзів дитинства, в 2020 році виповнюється 18 років. Прем'єра стрічки відбулася у 2002 році, а віддані шанувальники продовжують її переглядати й знаходити нові приховані смисли. Деяким акторам серіал приніс велику славу і чималі гонорари, а деяким навіть вирішив долю всього життя.

Актори відразу стали улюбленцями публіки, тим не менше за 18 років багато чого змінилося, і деяких зірок з акторського складу ми більше не побачимо у новому кіно. Пропонуємо нашим читачам згадати, деяких акторів, які вже пішли зі світу живих і продовжать радувати публіку на небесах.

Микола Єременко, скріншот: YouTube
Микола Єременко, скріншот: YouTube

Микола Єрьоменко молодший (Батько "Космоса")

Цей актор виконував епізодичну роль, проте добре запам'ятався публіці. Микола має звання народного артиста. Роль татка "Космоса" була останньою в його кар'єрі. Потім Микола тяжко захворів, і у віці 52 років трагічно помер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Олександр Белявський, кадр із серіалу "Бригада", скріншот: YouTube
Олександр Белявський, кадр із серіалу "Бригада", скріншот: YouTube

Олександр Белявський

Цей актор зіграв чиновника Віктора Зоріна, який допоміг головному герою Саші Білого легалізувати свій бізнес. Олександр Белявський був досить харизматичним радянським актором, в якого за плечима завжди була величезна вдячність і любов публіки. Не стало його в 2012 році, через 10 років після виходу культового серіалу. Також він знімався в таких легендарних кінострічках, як "Іронія долі, або з легким паром", "Чотири танкісти і собака", "Іду на грозу". Ці відомі фільми лише розширили популярність Олександра, адже публіка впізнала його і полюбила за картину "Місце зустрічі змінити не можна".

Олександр Дедюшко, кадр із серіалу "Бригада", скріншот: YouTube
Олександр Дедюшко, кадр із серіалу "Бригада", скріншот: YouTube

Олександр Дедюшко, співробітник ФСБ

Олександр також не виконав головної ролі, лише час від часу з'являвся в епізодах. Також актора можна зустріти в кінострічках "Сармат", "Хлопці зі сталі" та "Псевдонім Албанець". Також Дедюшко прославився тим, що брав участь у шоу "Танці з зірками". Помер актор не своєю смертю. Коли йому було 45 років (у 2007 році), Сашко потрапив у жахливу автомобільну катастрофу.

Олександра Назарова, кадр із серіалу "Бригада", скріншот: YouTube
Олександра Назарова, кадр із серіалу "Бригада", скріншот: YouTube

Олександра Назарова, Єлизавета Андріївна Сурікова

Вона зіграла в кримінальному серіалі "Бригада" бабусю Олі. Не стало Олександри в 2019 році. За своє життя вона зіграла в декількох культових картинах. Популярність їй принесла і "Бригада", і роль бабусі Наді в сіткомі "Моя прекрасна няня".

Андрій Панін, кадр із серіалу "Бригада", скріншот: YouTube
Андрій Панін, кадр із серіалу "Бригада", скріншот: YouTube

Андрій Панін, "мєнт"

Не дуже позитивний артист в картині, однак публіці він полюбився за професійну гру і харизму. Також Андрій грав ролі в картинах "Водій для Віри", "Піжмурки", "Бій з тінню" і "Висоцький: спасибі, що живий".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Безруков з "селянськими корінням" потішив фанатів поповненням в сім'ї.

Як повідомляв Знай.uа колишня Саші Білого з "Бригади" поговорила з загиблим сином - "Ми були єдиним цілим...".

Знай.uа писав, роки безжальні: актори серіалу "Бригада" змінилися до невпізнання, як виглядають Саша Білий і компанія.