Співачка MamaRika, яка на початку року вийшла заміж за гумориста Сергія Середу, поділилася, як їй живеться на карантині.

Зірка розповіла Знай.ua, що відсутність роботи засмутило її, але час, що вона проводить разом з коханим та їхнім улюбленцем Роккі, безцінний.

MamaRika отримала собаку у подарунок від Сергія ще навесні. Роккі вніс великий шматок позитиву в їхню родину.

MamaRika та Сергій Середа, фото: Instagram співачки
MamaRika та Сергій Середа, фото: Instagram співачки

Роккі, мальтіпу, улюбленець MamaRika
Роккі, мальтіпу, улюбленець MamaRika

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

За словами артистки, під час карантину її найбільше напрягало те, що їй доводилося постійно стояти біля плити та щось готувати. Ось так вона перетворилася зі співачки на відчайдушну домогосподарку.

"Тому що ми переїхали в приватний будинок і живемо за Києвом, і нам доводиться готувати самим, бо жодна доставка до нас не виїжджає. Мені навіть вже неважливо, карантин - не карантин, мені доводиться постійно готувати самій. Якщо чесно, є в цьому позитивні сторони: я відкрила для себе багато нового і спокійно готова приймати першу зірку Мішлен за мої кулінарні таланти", - зазначила MamaRika.

Зірка майже непередодні введення карантинних заходів в Україні повернулася з Таїланду, де вона та Сергій провели весільну церемонію. Подружжя було налаштоване на активний робочий режим та не готове до того, що опиняться вдома у замкнутому просторі.

MamaRika та Сергій Середа, фото: Євген Єфанов
MamaRika та Сергій Середа, фото: Євген Єфанов

"Cпочатку, звичайно, все окей, ви кайфуєте вдвох, все класно, в нашому випадку - втрьох, із Роккі. А вже десь через місяць-два починає накривати, і будь-які адекватні люди захочуть змінити картинку, а це неможливо було в рамках пандемії. Тому, найпрекраснішим є те, що це розвиток сім'ї, вміння вести діалоги і домовлятися в таких складних ситуаціях. Нас карантин зробив сильнішими. Наша сім'я багато отримала від карантину. Ми вдячні, до речі, Богу за цей період - тепер нам взагалі нічого не страшно", - зізналася співачка.

Крім того, вона розповіла, які страви готує для коханого. Артистка впевнена, що для щастя у житті багато не треба, лише повний холодильник їжі та комфортне житло.

"Улюблені страви для чоловіка - це, в моєму випадку, паста з морепродуктами, це те, що ми їмо з задоволенням, і Сергій завжди причмакує і кряхтить, коли її їсть, тому що у мене вона класно вдається. По-друге, це лапша по-тайськи. Все навколо макаронних виробів. Гостра, з куркою. Він просто обожнює цю страву. І третя, мабуть, це банально, але він страшенно любить бульйон. Домашний, смачний. Ще - Наполеон. До речі, є лайфхак - не обов'язково випікати коржі. Можна купити класні готові коржі і просто зробити смачний домашній заварний крем, перемазати, дати настоятися - на ранок це просто цукерочка. Як бачите, не обов'язково тратити багато часу, тому що кожна страва, яку я назвала, займає, не більше 40 хвилин на приготування", - пояснила зірка.

Нагадаємо, MamaRika розповіла Знай.ua про найпозитивніше поповнення у родині та неочікуване відкриття на карантині, яке буде корисно дізнатися усім жінкам.

Раніше MamaRika поділилася думками про конкуренцію у шоубізнесі, критику у соцмережах та особисту незалежність від продюсерів.