Відомий український продюсер, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує шанувальників новими фото свого життя у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставив веселе відео, на якому порадів успіхам коханої дружини - перегляди кліпу на іспаномовну пісню Насті "Elefante" на YouTube перевалили за 85 мільйонів. На честь цієї події артист прогулился по ділянці заміського будинку з голим торсом, привітавши кохану англійською мовою.

85 millions hits in YouTube!!! elegante #nk @kamenskux 🚀🚀🚀❤️❤️❤️ 85 🍤🍤🍤🍤🍤🍤 криветок!!!

Фолловери не пройшли повз: "Молодчинки", "Пишаємося 😍🔥", "найкращий 💙💙💙💙💙💙💞💞💞💞💞💞💞", "NK найкраща! Вона молодець, тому її пісні заслуговують ще більше переглядів, ніж 85!!", "Ой ну молодці 😌❤️", "Ваша музика може бути і без слів👍😄", "о, муларка і элефанте, молодці👏", "Круто 👏👏👏👏👏Ви безбашенно талановиті🔥🤘", "Думаю, тисяч 10-15 там надивилася моя донька😊", "Кліп👍, пісня👍, правда тільки придивившись, впізнала НК, сумую за її формами)))", "Український ЛИСИЙ З БРАЗЕРС🤣".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Настя Каменських виставила гарячий ранковий кадр, позуючи без краплі макіяжу лише в міні-топі теракотового кольору і засвітивши розкішні груди. Так, артистка зізналася, що обожнює понеділки, адже вони дають красуні відчуття оновлення. При цьому Настя ставить собі нові цілі на тиждень в блокноті і дуже радіє, закреслюючи виконані.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.