Група Mozgi випустила черговий хіт Chica Bamboni. В додатку TikTok танець під пісню повторили вже багато зірок українського шоу-бізнесу і прості українці.

Фрагмент special-версії синглу група репера Олексія Потапенка (він же Потап) презентувала 2 липня в прямому ефірі, запустивши челендж #chicabamboni, який моментально підхопили топові блогери і зірки.

В цей раз челендж підтримала скандальна російська актриса Наталя Бочкарьова, яку в цьому році затримали з пакетиком кокаїну. Зірка серіалу "Щасливі разом" запалила під хіт Потапа, чим він поділився на своїй сторінці в Instagram.

"Вона @natalia_bochkareva_official справжня #chicabamboni і ми щасливі РАЗОМ! 🔥🔥🔥🚀🚀🚀❤️❤️", - підписав ролик Потап.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

До речі, раніше танцювальні рухи під чіпляючий приспів повторили: Надя Дорофєєва, NK, Маша Єфросиніна, Влад Яма з дружиною Ліліаною, Катя Осадча та Юрій Горубнов, Maruv, Оля Полякова, Michelle Andrade та інші.

Крім того, за перший тиждень відео челенджу переглянули за офіційними хэштегам 8 мільйонів разів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відкритий купальник Насті Каменських засвітив українцям найголовніше.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських видала головні секрети своєї стрункості.

Також портал Знай.uа писав, що Настю Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.