Не минуло й двох тижнів, відколи американський репер заявив, що бажає балотуватися у президенти США. Проте американські ЗМІ повідомляють, що Каньє Вест несподівано змінив своє рішення.

Про це в інтерв’ю американському таблоїду Intelligencer повідомив Стів Крамер - один із членів команди Веста, політтехнолог.

За його словами, "балотування в президенти — це одна з найскладніших задач для того, щоб насправді про це думати". Але причини скасування кампанії репера Крамер так і не назвав.

За інформацією ЗМІ, члени передвиборчого штабу музиканта розчаровані рішенням про зняття репера з перегонів, оскільки справді вірили у цього кандидата та ідеї, проголошені ним під час президентських промов.

Офіційних коментарів представники Веста і він сам поки давали.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

До слова, родина виконавця вважає, що причиною участі у виборах стало чергове загострення психічного розладу Веста і сподівається, що все налагодиться найближчим часом.

Як зазначає видання, кроки Веста в його передвиборчій підготовці свідчили про несерйозність намірів кандидата, тому зняття з перегонів у цьому випадку є цілком закономірним. Зазначимо, що кінцеві строки для подання кандидатури в президенти вже закінчилися.

Нагадаємо, принц Вільям втопив проблеми у лондонському пабі, Кейт перетворилася на Катю і сидить з дітьми.

Як раніше повідомляв Знай.uа, покинута наречена прославилася на весь світ однією тільки фотосесією.

Знай.uа писав, сніданок, обід і вечеря Кейт Міддлтон - що їсть герцогиня для вічної молодості.