У пресі з'явилися чутки, що зірка Comedy Club Гарік Харламов, який недавно розійшовся з дружиною, актрисою Христиною Асмус, більше не самотній. Джерела акуратно повідомили, що у комедіанта новий роман. Прямих імен Telegram-канал “Антиглянець” не називав, очевидно побоюючись “поспілкуватися” з адвокатами Харламова. Але з натяків можна здогадатися, про кого йде мова.

“Шоумен-комік, який нещодавно оголосив про розлучення, вхопив за видатну груди і не відпускає зірку шоу “Одного разу в Росії” на ТНТ”, — пишуть джерела.

Шанувальники Харламова встигли припустити, що йдеться про Яну Кошкіну. Пам'ятається, це її бюст навів шороху в проекті з 2018 року. До речі, Кошкіну раніше підозрювали в романі з другом Харламова, одруженим Гаріком Мартиросяном.

Яна Кошкіна, фото Cosmopolitan

ЗМІ навперебій писали, що Мартиросян нібито подарував Кошкіній квартиру в Москві як подяку за проведений разом час. Але і Яна, і Мартиросян заперечують цю інформацію. Так, в одному з інтерв'ю сказала Кошкіна, що лише пару раз перетиналася з Гаріком на зйомках Comedy Club.

Але повернемося до Харламова. Навіть якщо чутки про його роман правда, то навряд чи він налаштований серйозно. Подейкують, після відходу Асмус Харламов пустився “у всі тяжкі”. Наприклад, на дні народження Ляйсан Утяшевой його бачили в компанії кількох сексапільних блондинок. Швидше за все, “Бульдог” насолоджується жіночою увагою, яким був обділений останнім часом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гарік Харламов, скріншот з відео
Гарік Харламов, скріншот з відео

Христина Асмус нещодавно проговорилася, що насправді шлюб з Гаріком розвалився майже рік тому. Але пара продовжувала вперто робити вигляд, що їхні стосунки тривають — не хотіли занадто пильної уваги преси. Ініціатором розлучення була Асмус. Обізнані джерела з близьких друзів зірок повідомили журналістам, що можливо справа у шкідливих звичках Харламова. Зокрема — комік небайдужий до алкоголю. Нагадаємо, що у подружжя є спільна дочка Настя. Христина не проти спілкування Насті з батьком. Нещодавно Гарік навіть прогулявся зі своєю міні-копією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.uа" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.