MamaRika, як і інші артисти, під час карантину залишилася без концертів та виступів. Аби не сумувати вдома, вона з чоловіком, гумористом Сергієм Середою, почала знімати відео для популярної серед молоді мережі TikTok. Це нове заняття допомогло їй з посмішкою пережити складний період.

Про це вона розповіла Знай.ua.

MamaRika, фото: Instagram співачки
MamaRika, фото: Instagram співачки

Співачка повідомила, что натхнення знайшла, як не дивно, саме у соцмережах.

"Я там ще робила акустичні концерти, писала пісні - само собою як музиканта мене це надихало. Але ми почали знімати відео в TikTok і займатись нашим Instagram, і нас реально почало перти, і наша аудиторія на це класно відреагувала", - поділилася зірка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вона зізналася, що її тішило те, що змогла своїми відео підняти настрій не лише собі, а й своїм підписникам.

"Ми тішилися, що можемо дати людям позитивний вайб через наші соцмережі. Ми, грубо кажучи, вели таку позитивну лінію завдяки нашим вайнам і скетчам, і це прикольно. Ми прямо робили зйомочні дні: два рази на тиждень - і нам добре, і людям весело. Тому такий цікавий вихід із ситуації ми знайшли", - додала MamaRika.

Крім того, співачка розповіла, що її улюбленець, мальтіпу Роккі, теж вніс в життя подружжя великий шматок позитиву.

"Всі наші смішні історії пов'язані з ним. Ми якось нормально вживалися з Сергієм під час карантину. А, власне, наш Роккі, наш улюбленець, звичайно, давав нам, пардон, просратись. Тому що перші два місяці ми привчали його до туалету. Коли ми в машині, він постійно лізе за кермо, пробує рулити, намагається вкрасти щось зі столу, поки ми не бачимо", - зазначила артистка.

MamaRika та Сергій Середа, фото: Instagram співачки
MamaRika та Сергій Середа, фото: Instagram співачки

MamaRika поділилася власними засобами, як стати лідерами у TikTok. Хоча вона та Сергій лише початківці, але вже зрозуміли, як потрапляти в рекомендації.

"Просто робити регулярні відео (мінімум по одному на день), не гидувати трендами - це нормально, тому що ТікТок весь побудований на них. Тому, крім свого унікального авторського контенту, якщо вам це цікаво робити, ви зобов'язані іноді робити якісь челенджі, щоб залітати в реки (рекомендації - ред.), і відповідно набирати нову аудиторію. І робити це в задоволення, не змушувати себе, а з усмішкою, що це кльово, це весело, і ви піднімаєте настрій не тільки собі, а й підписникам. Тоді ця мережа принесе вам і задоволення, і результат", - запевнила зірка.

Нагадаємо, раніше MamaRika розповіла, як зі співачки перетворилася на відчайдушну домогосподарку.

Також співачка поділилася історією про те, яке відкриття зробила на карантині та деталями про веселе життя з Сергієм Середою.