Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі"Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала веселе відео, яке є фрагментом нового кліпу розпад групи "Время и Стекло". В ролику можна побачити не тільки Надю, але і її партнера по групі Олексія Завгородного, більш відомого як Позитив.

У ролику парочка артистів з'являється в різних образах. Особливо незвично виглядає Надя, яка приміряла відразу кілька нарядів і перевтілень. Відео починається з того, що Дорофєєва та позитив сидять на пресконференції з купою мікрофонів, і як би роздають інтерв'ю. Потім Надя танцює на динамічному фоні вже в зовсім іншому образі. Треба сказати, що всі відео супроводжується танцями та співом групи. У підписі до публікації артистка написала: "Наш “Last Dance” по посиланню в описі профілю і сторіс. А ще скоро Dodo Vlog зі зйомок".

Фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію зірки, засипаючи її компліментами і привітаннями в коментарях до фото. "Кайф. Обожнюю вас", "Я чекаю дуже влог", "Як же ми чекали влог", "Нарешті", "Чекаємо", "краще", "Дуже крута пісня", "Молодці хлопці, так тримати", "Нічого не зрозумів, але було цікаво", "Чекаємо", "Надя як можна бути такою ВАУ", "Круто!", "Яка жахлива пісня і музика", "Дуже класно вийшло", "Дуже чекаю влог", "Класні, тільки подивилася", "Треки голоси зберігають", "Нарешті новий влог, дуже чекаємо", - пишуть у коментарях до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.