Весь світ зараз перебуває на карантині. Практично всі країни в тій чи іншій мірі ввели обмеження. Багато з них залишаються закритими для відвідування і донині, особливо для українців, де епідеміологічна обстановка залишається вкрай несприятливою. Однак, виявляється, заборони поширюються не на всіх. Наприклад, відома співачка Світлана Лобода зуміла гарно відпочити в Греції. Куди, до речі, в'їзд українцям закритий.


У своєму Instagram Лобода опублікувала цілу серію фотографій з грецького острова Міконос. Райські куточки, такі недоступні українцям з-за пандемії. Однак Світлана – громадянка України, паспорт вона не змінювала. Так яким же чином їй вдалося зробити неможливе і потрапити в один з найкрутіших курортів закритою для нас Греції?

На жаль, на це питання не зможе відповісти ніхто, крім самої Лободи. Вона сама не горить бажанням поширюватися на цю тему. Однак деякі інсайдери все-таки виклали інформацію про одного Лободи – дизайнера Биччоле. Справа в тому, що у цієї людини є грузинські корені. Європейський Союз дозволив в'їзд для громадян Грузії.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Певно, у Биччолы є грузинський паспорт, і якимось чином він зумів приїхати до Греції разом з Лободою. Ймовірно, в обмін на “оплату за проїзд”. А довелося дорого заплатити. Світлана орендувала приватний літак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Відома українська співачка Світлана Лобода, яка багато років не виступає і рідко з'являється вдома, зате активно гастролює і живе в Росії, обожнює увагу і епатує публіку зірковими витівками. Співачка часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком – красуня показала відео, на якому танцює в купальнику.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.иа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.