Відома українська співачка Алла Костромичова, яка полюбилася світових дизайнерів і модному глянцю. Модель була наставником у телепроекті "Топ-модель по-українськи" і прославився далеко за межами нашої країни, а ще вона мама прекрасного синочка. Алла активний користувач соцмереж і часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня порадувала фоловерів яскравим кадром з незвичайній фотосесії.

На новій фотографії Костромичова відображена на залитій сонцем веранді, вона сперлася на перила і трохи вигнула спину. Перед камерою горда красуня позує в сексапільному образі – на ній обтягуючі біле боді і коричнева баска. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона з викликом дивиться в об'єктив. У підписі до публікації Алла написала: "Хороша баска". Фани в захваті від нового фото зоряної моделі, її засипають компліментами в коментарях.

"Фото прям вау😍❤️", "не Можна втягувати живіт", "Елегантна, з родзинкою", "Я б не виставила фото з таким світлом, але тепер не буду боятися😍 спасибі❤️", "Красиве фото", "Баска що треба", "Сексі бамбіна🔥🔥🔥", "Баска широка оборка на жіночій кофті або спідниці, а також підкроєна поличка, яку пришивають до ліфа кофти або сукні", "Я баску взагалі побачила після того як прочитала", "Дуже круто💕💕💕", "Яка ви красива", "Чому це не зрозуміли? Мені дуже сподобалася ця баска. Дуже красива", "Ви Алла як завжди розкішна. ❤️ Але баска в тон фону 🔥 майже мемне фото", "Треба брати! 😁", "Дуже красиво 🔥", - пишуть в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.