Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила тизер кліпу на пісню "Белый самолет", режисером якого став Герман Ненов. Так, артистка запланувала яскраву прем'єру ролика на 14 липня в стилі серіалу "Санта-Барбара", однак щось пішло не так і численні фанати не дочекалися заповітної новинки.

А от увечері 15 липня, коли всі неполадки були усунені, світ побачив прем'єру кліпу і пісні, яка цілком може стати хітом літа 2020. На відео красуня з'являється в різноманітних стильних образах, приміряючи міні-сукні, які вдало підкреслюють струнку фігуру Наталії. При цьому на задньому тлі навіть змінюються локації - від блакитного неба і диско-вогнів то пляжів з лазурною водою і пальмами.

ПРЕМ'ЄРА БелыйСамолет, давай лети Пілот! ✈️ (повне відео за посиланням в YouTube в описі профілю) ⠀ Я присвячую цю пісню моєму Вчителю Пілотові Бабаджі! Дуже рада що ми все-таки встигли, тому що сьогодні 15.07 його День народження! В цей день в королівській родині народився один з найвидатніших людей сучасності. Коли почалася війна з Пакистаном, за традицією сім'ї він пішов в елітні війська винищувачем. Став легендарним пілотом, як найризиковано літаючий рекордно низько Пілот у Світі. Так до кінця днів його і кличуть. Він став мудрецем, величним йогином, людиною, яка багато разів довела безмежність можливостей людського організму і психіки. Його учня Прем'єр міністра Індії Моді, за життя називають святим, за його добрі справи для країни. Велике щастя зустріти, любити і бути поруч з Вами! З днем народження, мій Майстер! Спасибі, що кожен день нагадуєте мені про Небо! ⠀ Здоров'я, благополуччя, звершення усіх великих проектів...

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Креативний продюсер і режисер Герман Ненов розповідає, що саме настрій легендарного серіалу "Санта-Барбара" наштовхнув його на створення цього відео.

Герман Ненов, фото з архіву режисера
Герман Ненов, фото з архіву режисера

"Любов - це захоплюючий серіал, в якому кожна серія - несподіваний поворот. Іноді трапляється, що стосунки перетворюються в рутину, сюжет затягується, а серії стають нецікавим. Найкращий вибір для героїв - красиво і яскраво зняти останню серію. Сісти в білий літак, полетіти як можна далі, щоб знімати там нове кіно з новими героями", - поділився режисер відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".