Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Ось уже тиждень Сєдокова публікує в мережі фото і відео з сонячного Майамі, куди вона полетіла разом з сином Гектором і своїм молодим бойфрендом, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за красуню на 9 років.

Фанати співчки у захваті: Сєдокова то потішить їх знімками в бікіні, то селфі з Янісом (не без іронічної підпису), то поділиться своїми спостереженнями.

Нещодавно Анна виклала веселе відео, де позувала з Янісом. На відео солодка парочка насолоджується спекотним сонечком на порожньому пляжі, а пізніше баскетболіст починає танцювати від радості під ритмічну музику.

Також Сєдокова оприлюднила трепетне селфі, де романтично позувала зі своїм молодим бойфрендом. Закохані ніжно цілувалися на пляжі. Анна постала у відвертому монокіні яскраво-червоного кольору, яке ледве прикривало її масивні груди. При цьому красуня двозначно пожартувала, за які "заслуги" вони з кавалером так люблять один одного.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

А цього разу Анна Сєдокова вирішила показати всі достоїнства свого коханого.

Співачка виклала відео, на якому зафільмувала Яніса в момент, коли він виходить з басейну.

Що ж, у конкурсі "мокрих плавок" Яніс Тімма безперечно увійшов би до фіналу.

До слова, з 28-річним латвійським баскетболістом Янісом Тіммою ексучасниця "ВІА Гра" зустрічається вже рік. Спортсмен молодший за 37-річну Анну на 9 років, але, схоже, різниця у віці нітрохи не заважає закоханим.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анна Сєдокова оголила груди і без сорому видала "розмір" молодого бойфренда

Як повідомляв портал Знай.ua, Анна Сєдокова показала спекотне пляжне фото

Також Знай.ua писав, Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором