Філіп Кіркоров, ледве вирвавшись із самоізоляції, поїхав на закладку. Іменної зірки у Вітебську, а не тієї, що ви подумали.

"Я їду на закладку. За закладкою", - повідомив поп-король російської естради в короткому відео в сторіс на своїй сторінці в Instagram.

"Ой, що я таке сказав? Коротше, нагороджувати мене будуть зараз, увічнювати мою пам'ять на віки. Ну, подивимось. Одна в Ялті є, тепер буде друга", - похвалився Кіркоров.

Варто зазначити, що 16 липня у Вітебську відкрився міжнародний фестиваль "Слов'янський базар". Одним з головних гостей вечора ставФіліп Кіркоров, який прибув до Білорусі рано вранці на приватному літаку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Це був перший виступ російського поп-короля після тривалої перерви, пов'язаної з пандемією. Як видно з поведінки Кіркорова, він дуже скучив і за сценою, і за глядачами, і за своїм блискучим вбранням.

До Вітебська Кіркоров приїхав в розкішній масці зі стразами, а з собою привіз понад 10 різних луків, які змінював буквально щогодини.

Вдень Кіркоров взяв участь у закладці власної іменної зірки.

"Я схвильований тієї красивою історією, яка зараз відбулася. Я завжди був сентиментальним (коли дивився "Віднесені вітром" і "Титанік" - плакав). Гарна зірка - найкрасивіша подія. У них - Алея зірок у Голівуді. А у нас - Слов'янський базар, єдиний, хто вижив в цих жахливих умовах", - сказав Кіркоров на закладці.

Судячи з усього, як Кіркоровповодив себе на прес-конференції, він зіскучився і за журналістами. Він не хамив, багато жартував і старався бути відвертим, чим здивував представників преси.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лорак показала, як Кіркоров з розмахом відсвяткував день народження доньки: всі в золоті і кольорах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіркоров "напудил" просто в штани заради грошей, фани стривожені - "Побережіть наші нерви".

Також Знай.ua писав, Кіркоров влаштував шоу на дільниці