Відомий український акордеоніст Ігор Завадський опинився у лікарні з четвертою стадією СНІДу. Наразі він проходить лікування, прогноз він не озвучував. Оскільки зараження, скоріш за все, мало місце 7-8 років тому, музикант припускає, що його випадково інфікували ВІЛ під час перебування в СІЗО за звинуваченнями у сексуальному насильстві щодо неповнолітніх.

Відповідну інформацію оприлюднив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook сам Завадський.

"Зараз 6-й день в реанімації Бердянська. У головній лікарні міста. Вчора ще говорили, що двостороння пневмонія (Ковіда немає, тест негативний), а після прийшов інший тест - у мене ще й 4-я стадія СНІДу. Очікувана [дата] зараження 7-8 років тому. Але я був в цей час у в'язниці (СІЗО), до 13.06.2016. При надходженні 27.03.2012 брали тест на ВІЛ, двічі у кожного. І єдиний варіант, що випадково або спеціально мені ввели ВІЛ в СІЗО. Лікування від нього почалося вже сьогодні. 7 крапельниць в день з найсильнішим антибіотиками, купа таблеток і процедур. Вставати не можу взагалі. Навіть лежати тільки на спині виходить. Коли людина різко худне, це початок 4-й стадії. Я схуд на 10 кг не через велосипеда цієї весни ... У поїзді Київ - Бердянськ мене сильно продуло кондиціонером. 29-го червня. Але в морі один раз встиг скупатися", - написав музикант.

Моё затяжное приключение. Сейчас 6-й день в реанимации Бердянска. В главной больнице города. Вчера ещё говорили, что...

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Geplaatst door Igor Zavadsky op Donderdag 16 juli 2020

Ігоря Завадського було заарештовано у 2012 році за звинуваченням у розбещенні неповнолітніх. На думку багатьох правозахисників, справа була повністю сфальсифікована. Також ЗМІ підозрюють, що розкрутили справу Завадського в інтересах іншого українського артиста Яна Табачника.

У 2016 році Апеляційний суд Києва скасував вирок стосовно Завадського, що дозволило музиканту вийти на волю.

Ігор Завадський народився у 1966 році в республіці Комі. Інструментом віртуоза став кнопковий акордеон. Виконавець відомий як популяризатор творів класичної музики. Заслужений артист України (2000); переможець і лауреат міжнародних конкурсів у Франції, Італії, Ірландії, Іспанії; володар "Золотої медалі" (Франція); перший український акордеоніст у Книзі рекордів України, як єдиний володар 3-х нагород "Золота ліра" — головного призу в міжнародних конкурсів акордеоністів; перший український музикант, що потрапив до Книги рекордів Гіннеса

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Львів здригнувся від сумної звістки, ридає вся Україна, - не стало легендарного Вакарчука.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що колишня солістка групи "Фрістайл" Ніна Кірсо пішла з життя.