Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила тизер кліпу на пісню "Белый самолет", режисером якого став Герман Ненов.

Так, артистка трепетно привітала з 15-річчям таке улюблене українцями шоу "Світське життя" з її незмінною ведучою Катею Осадчою, виступивши в столичному ботанічному саду ім. Гришко. При цьому Наталія вбралася в яскраво-помаранчеву вечірню сукню з глибоким розрізом на нозі, засвітивши струнку фігуру і підкресливши засмагу.

Сьогодні 15 років «Світське життя»! Готуюся до виступу 🧡 @kosadcha, Олеся Нагіна, @svitsketv @oxanakrasilova вітаю!!!! Нехай нам усім у Небі пощастить! Як вам нова сукню для виступу? Ps. Дякую за приголомшливий look

Фолловери не пройшли повз: "Красуня 🔥🔥🔥🖤🖤🖤", "Неймовірна !!! Любимо 🖤🖤🖤", "Як вам добре блондинкою 😍😍😍😍", "чудово Наталія личить дуже вдалого виступу любимо 💖💖💖💖", "Сукня -🔥 агонь!", "Образ супер! Зі світлим волоссям у світле життя і щастя!", "Вам дуже личить колір волосся!!!🔥", "Неймовірний колір👏❤️❤️❤️", "🔥🔥🔥образ", "Яка гарна.... 👍👑".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

До речі, раніше Наталія Могилевська перед прем'єрою "Белый самолет" 14 липня вирішила дозволити собі відпочинок, відправившись на один з СПА-курортів в Дніпропетровській області. Наталія показала відео, на якому поділилася радісними емоціями, а також засвітила струнке тіло, примірявши чорне бікіні з глибоким декольте і козирок. При цьому красуня відправила численним шанувальникам повітряний поцілунок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".