Володимир Копилов, батько учасниці гурту "Блестящие" співачки Жанни Фріске, яка померла п'ять років тому через онкологічне захворювання, припустив, що зірку серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасію Заворотнюк можна врятувати.

Про це повідомляє видання "Собеседник".

Як неодноразово писали ЗМІ, Заворотнюк теж бореться з онкологічним захворюванням. За чутками, зараз акторка знаходиться на своїй дачі під Москвою, оскільки рак дав відступ після лікування.

За словами батька Фріске, Заворотнюк начебто лікують ліками, які свого часу пропонували для його доньки. Але її цивільний чоловік, скандальний телеведучий Дмитро Шепелєв не захотів вдатися до послуг медиків і спробувати його.

Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube
Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Я сподіваюся, що у Насті вийде. Може бути, щось і допоможе. Дай Боже. Вони до нас не зверталися за порадою. У них є свої люди. Та й що до нас звертатися? Якби ми врятували Жанну, то одна справа. А ми, на жаль, не змогли", - пояснює Копилов

Про проблеми зі здоров'ям у "няні" Заворотнюк стало відомо більше року тому з повідомлень ЗМІ. Сама співачка дуже мало і обережно коментує цю ситуацію, а тому пресі доводиться обходитися чутками і неперевіреними джерелами, а також питати усіх підряд.

Так російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що актрисі і зірці серіалу "Моя прекрасна няня" стало набагато краще і вона навіть змогла повернутися в заміський маєток. Повідомлялося, що вона змогла перемогти смертельну хворобу і переїхала в розкішний будинок.

Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" дійсно пішла на поправку, але говорити про повне одужання рано. Напередодні, в День Петра і Февронії, група підтримки Заворотнюк привітала актрису зі святом, відкривши завісу таємниці лікування: так, про повну перемогу над важкою недугою мови поки не йде, однак Анастасія продовжує боротися за своє життя.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розкрита справжня причина розриву Заворотнюк з Жигуновим.

Як повідомляв Знай. ua, дочка Анастасії Заворотнюк заволала від болю.

Також Знай. ua писав, що тяжкохворий чоловік Заворотнюк відмовився від нового лікування.