Популярна українська телеведуча, блогерша і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом інтерв'ю знаменитостей "Іспит на відвертість", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала фрагмент нового інтерв'ю на інтимну тему. Треба сказати, що в ролику у якийсь момент Марія з'являється з секс-іграшкою у вигляді чоловічої гідності. У підписі до публікації вона висловила свою думку з приводу сексуальної освіти в Україні.

"Отже, моє інтерв'ю про секс! Чому? Закликаючи боротися з архаїчними пережитками типу "секс – це заборона", треба починати з себе, і відкрито говорити про те, про що не прийнято. Це відео менш як тиждень на каналі Dialog Hub, але листів з подякою від підлітків я отримала більше, ніж за все життя. Хтось навіть назвав мене мамою.

Навіщо? За статистикою, дитина у віці 8 років вперше бачить порно (фото/відео) в школі. Тобто своє перше уявлення про секс він отримує ось в такому вигляді. Тому що вдома його ніхто не вважав за потрібне до такого підготувати. Раптом це підштовхне його до раннього статевого життя. Та ж статистика кричить, що гігантська кількість підлітків починають займатися сексом в середньому в 13 років. При цьому одиниці користуються презервативом. Тому що вдома або в школі їм ніхто не розповів про можливу вагітність і що, наприклад, ВІЛ може передатися при першому ж статевому контакті. А навіщо розповідати –"моя дитина не такий!".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Опитування показують, що майже всі жінки, яких чоловіки примушують займатися сексом, незважаючи на Небажання самої жінки, поняття не мають, що вони терплять саме сексуальне насильство... А як їм про це знати? Адже навіть мама сказала, що це нормально. У парах двоє вважають найскладнішою до обговорення тему сексу. Тобто займатися фізично НЕ супер класним сексом вони можуть, а обговорити те, що хотіли б змінити, ніяк у двох розумних людей не виходить.

Більшість батьків не знають, ЯК поговорити з дитиною про його статевому пристрої. З ними ж ніхто не говорив, і вони не збираються зі своїм дитям обговорювати – виросте, сам все дізнається! Тільки от дитятко забуллять, що він/вона цнотливий у 13; обсміють за груди трохи більшу ніж в інших, і педофіл, потираючи ручки про член беззахисної дитини... Тому що у дитини сором'язливі батьки, і чхать вони хотіли, що чим грамотніше дитина у статевому вихованні, тим на більш далекій відстані від нього триматися сексуальний абьюзер! І що опиратися впровадження сексуальної Освіти в наших школах — це піддавати своїх дітей більших проблем у житті!", - відверто написала Маша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.