Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня показала у соцмережі фото і відео з приголомшливого місця в Карпатах, а у підписі до публікації запропонувала фанатам розкрити, що це за місце.

На фотографії Леся зображена на фантастичній гойдалки високо в горах, а в відео можна побачити, як вона на цих гойдалках веселиться. На прогулянку в гори телезірка вийшла у відповідному спортивному вбранні – на ній яскравий зелений костюмчик з велосипедок і кофтинки, а на поясі вона зав'язала чорну курточку. її волосся розпущене і майорять на вітрі, а на обличчі легкий макіяж і задоволена посмішка. У підписі до публікації Нікітюк написала: "Зайчики, напишіть в коментах КАРПАТИ, щоб вас ніхто не перебив, і я здам точку, де знаходяться найвищі карпатські гойдалки". Звичайно ж шанувальники телеведучої не пройшли повз і почали активно обговорювати її нове фото і відео, змагаючись, виконуючи правила гри.

Раніше ми повідомляли, що Леся Нікітюк в зухвалому міні зробила приємно дереву. Нещодавно зоряна красуня показала кілька яскравих знімків з нової рекламної фотосесії біля величезного дерева. Як видно, на нових фото телезірка з'явилася в коротенькому строкатому платті цікавого фасону. цей наряд повністю покриває її руки разом з пальцями, але при цьому оголює стрункі ніжки. Волосся Лесі зібране в акуратну зачіску, а на її обличчі легкий макіяж, вона посміхається і весь час треться біля широкого дерева. У підписі до публікації Никитюк розповіла про свої стосунки з грошима, за її словами, найкраще користуватися платіжною карткою, а не готівкою.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.