Тетяна Брухунова – 31-річна помічниця гумориста Євгена Петросяна, яка стала його новою коханою. Гуморист навіть розлучився зі своєю дружиною – актрисою Оленою Степаненко після чуток про роман з Брухуновою. Тетяна часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram, і в цей раз красуня показала миле фото, на якому з'явилася в незвичайному образі, і в ще більш незвичайному місці.

Як видно, Таня відображена на якомусь мосту в похмурий день, на прогулянку вона вийшла в чорний брюках і строкатою сірій куртці оверсайз, яка повністю приховала її струнку фігурку. Свій образ красуня доповнила білосніжними кросами і оригінальною темної сумкою через плече, вона весело посміхається, дивлячись у камеру. У підписі до фотографії Брухунова написала: "Виставка. Прогулянка". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію дівчата, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Раніше ми розповідали, як молода дружина стала "бабусею" для 74-річного Петросяна. Тетяна Брухунова поскаржилася на цькування в соцмережах, зазначивши, що її називають бабусею за автентичний стиль в одязі. "За період карантину я зрозуміла дві речі. Перше – я виглядаю, як бабуся (ну, немає у мене леопардових лосин - вибачте!). Друге – мені не підходить ні єдина річ з наявних у шафі. Ці "світлі думки" активно вкидаються в коментарі під будь-яким постом. Нещодавно "знавці" домовилися до того, що джинси мене спотворюють, блакитна сорочка перетворює в вовкулака. Шановні експерти»"! Спасибі, що створюєте галас навколо мого профілю. Це додає мені адекватних передплатників і радість спілкування з ними", - написала Тетяна.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова перетворилася в Карлсона, збирається пустувати.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.ua" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях — не любить запивати.