Наташка Горова – 20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. В цей раз Наташка показала миле фото з вечірньої прогулянки, на якому з'явилася в цікавому образі.

Як видно, дівчина зображена як ніби на ходу літнім вечором, на прогулянку вона вийшла в стильній джинсовій курточці, з-під якої виглядає капюшон червоної толстовки. Її волосся недбало укладене і трохи розпатлане вітром, а на обличчі немає макіяжу, вона задумливо дивиться в камеру. У підписі до кадру Горова-молодша написала: "Любов до себе полягає не в самозакоханості, а в поведінці і ставленні до себе. Любов до себе в кожній деталі, смак їжі, яким ви наповнюєте себе. В якості одягу, на вашому тілі. В запахах, які загортають вас. У звуках навколо. І саме головне – у людей, які знаходяться поруч з вами".

Раніше ми повідомляли, що Наташка Горова у своєму Instagram відверто розповіла, яких людей не пускає у своє життя. "Оточуйте себе своїми. В дитинстві пам'ятаю кожного другого називала «друг/подруга», а батьки робили… не те, щоб зауваження, скоріше акценти на тому, що в житті твоєї друзів можна буде перерахувати на пальцях однієї руки. Слава Богу, я не стикалася з зрадою з боку друзів, мабуть, у мене виходить фільтрувати своє коло спілкування і не пускати до нього людей, які потім доставляють тобі неприємності. Люди, які вас дратують, з ким хочеться уникнути спілкування/зустрічей, а їх Instagram не несе нічого корисного для вас – прибирайте зі свого життя, відписуйтеся і яка різниця, хто що подумає про вас?", - написала дівчина.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Напомним, ранее бывшая жена Потапа Горовая показала обнаженные фото с дочкой.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что смешнючая Каменских соблазняет итальянцев длинными ножками.

Также портал "Знай.ua" писал, что Каменских засветила сочные формы в крохотном бикини.