Дружина кандидата в президенти США Кім Кардашьян звернулася до своїх шанувальників, закликавши підтримати її історичну батьківщину і зупинити агресію Азербайджану.

Відповідний допис вона оприлюднила на своїй Instagram-сторінці, де також розмістила фото, на якому позує в комбінезоні жовтих відтінків.

"Якби тільки в мене був яскраво-синій колір, я була б вірменським прапором. Для тих з вас, хто може не знати про те, що зараз відбувається в Вірменії, я хотіла б поділитися з вами, щоб ви всі могли допомогти", – написала знаменитість.

Водночас Кім наводить текст, який вона опублікувала у Twitter. У ньому, зокрема, говориться: "Попри довгу глобальну пандемію, Азербайджан порушив заклик ООН до глобального припинення вогню, спровокувавши напад на Республіку Вірменія. Цивільні структури в Вірменії стали об'єктами нападів, і Азербайджан тепер пригрозив завдати удару по атомній електростанції в Вірменії".

Кім Кардашьян, фото з Instagram
Кім Кардашьян, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Окрім цього Кардашьян наголосила, що на наступному тижні в Конгресі США відбудеться обговорення щодо заборони надання військової допомоги Азербайджану. Проект відповідних змін до оборонного бюджету США на 2021 рік представлять кілька конгресменів, в тому числі і захисники Вірменського питання Френк Паллоне і Бред Шерман.

За словами знаменитості, в разі його прийняття, це унеможливить надання Азербайджану Америкою військової допомоги, яка може бути використана проти Вірменії і Карабаху.

"Міжнародне товариство повинне звернути увагу і втрутитися зараз, приклавши політичні і дипломатичні зусилля для того, щоб запобігти ескалації і людські жертви", - додала вона.

Кім висловила підтримку вірменам, зазначивши, що молиться за тих, хто зараз перебуває на передовій: "Будь ласка, телефонуйте сенаторам для підтримки Вірменії".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.