Днями популярна українська співачка Тіна Кароль виступила на святковому концерті на честь 15-річчя шоу "Світське життя" з Катериною Осадчою.

На сцені знаменитість постала в королівській атласній блакитній сукні від бренду Gasanova з відвертою зоною декольте, розшитою великими каменями, з об'ємними рукавами і шлейфом.

Відео і фотографії з виступу Кароль опублікували на фан-сторінці артистки в соціальній мережі Instagram.

"Незрівнянна Тіна Кароль у сукні від Ельвіри Гасанової #Gasanova на концерті в честь 15-річчя програми #світськежиття з Катею Осадчою😍", - йдеться у підписі до однієї з публікацій.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Варто відзначити, що на сцені з'явився і син співачки – Веніамін. Хлопчик вийшов до мами і ведучої "Світського життя", щоб подарувати Каті Осадчій букет квітів.

"Сукня якась дивна,😏", "Королева", "Чудове сукня! А ось декольте потрібно би поменше", "Богиня", "Завжди гарна навіть у такому дивному м'яко скажемо вбранні, ось вже точно красу нічим не зіпсувати", - зазначили шанувальники Кароль у коментарях.

скріншоти

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нещодавно шанувальники вирішили зробити Тіні Кароль сюрприз, буквально "помістивши її в культовий серіал "Гра престолів", завдяки гарному монтажу. По всій видимості, співачка стала "заміною" головній героїні – Дейенеріс Таргаріен, яку зіграла Емілія Кларк.

Як повідомляв портал Знай.uа, українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. 53-річна знаменитість виставила серію теплих сімейних кадрів, вирушивши з чоловіком Віталієм Борисюком і молодшою донькою Анною на святкування 15-річчя шоу "Світське життя".

Також портал Знай.uа писав, що шанувальники Тіни Кароль з її офіційного фан-клубу продемонстрували незвичайне відео, на якому красуня прогулювалася власним заміським будинком без краплі макіяжу.