Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала яскравий кадр, на якому зображена у цікавій локації, а також афішу благодійного заходу, на який запросила своїх шанувальників.

Як видно, перед камерою Алла з'явилася, сидячи в невеликому човні – вона пливе по красивому озері в оточенні зелені. На прогулянку дівчина вийшла в модному білому комбінезоні з цікавими кросівками, її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж. Як видно, Алла сидить в кокетливою позі і посилає в камеру повітряні поцілунки. У підписі до публікації Добкіна запросила фоловерів на благодійний захід в одному з розкішних ресторанів.

"У нас повна готовність. Чекаємо завтра в @dubrovsky_rest на нашому благодійному дні @amdhelp. Я хочу подарувати 5 подарунків, які ми завтра подаруємо найактивнішим учасникам. Потрібно виставити у себе в сторіс нашу афішу (гортайте в каруселі). Відзначити мене і сторінку фонду @amdhelp. Відзначити людей під цим постом, з якими ви хотіли б піти на захід. Відкрити своє серце, для завтрашнього дня. А Ваша", - написала вона. Фолловери кинулися активно обговорювати нові фото дівчини, засипає компліментами і захопленими коментарями, деякі зазначили, що Алла сама на себе не схожа, а інші пообіцяли відвідати її благодійний день.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.