З'явилася інформація, що у зірки Боллівуду (кіноіндустрії індійського міста Мумбаї) і Міс світу-1994 Айшварії Рай Баччан діагностували коронавірусну інфекцію Covid-19. На даний момент вона разом зі своєю донькою Арадхья проходять лікування в одній з лікарень Мумбаї.

Джерело: місцеве інформаційне агентство ANI.

Так, дружина і тесть Айшварії Рай Баччан перебували з цим діагнозом у лікарні ще з минулої суботи, 11 липня. Сама знаменитість зі своєю донькою весь цей час перебувала на самоізоляції, так як спочатку ця смертельна хвороба протікала абсолютно безсимптомно.

Варто відзначити, що новини про хворобу відомої актриси зачіпили жителів Індії. Тисячі вірних фанатів знаменитості вже провели молитви за одужання як самої зірки, так і її сім'ї.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Айшварія Рай Баччан - переможниця конкурсу "Міс Світу" 1994 року. Вона володарка двох премій Filmfare Awards, вважаються найстарішою та найбільш престижною кінопремією Боллівуду й однією з вищих цивільних державних нагород Індії – Падма Шрі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Львівщині від коронавірусної інфекції загинула 20-річна дівчина. Батьки звинувачують у її смерті недбалих лікарів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", привезли з Таїланду прах українця, який загинув 4 місяці тому. Чоловіка збив автомобіль, а водій зник з місця злочину.

Також "Знай.ua" писав, що Міністерство охорони здоров'я оновило список країн "червоної зони", по прибуттю з яких необхідно проходити обсервацію і здавати тести на коронавірус. Зокрема, з цього списку виключені популярні курортні напрямки - Албанія, Єгипет і Болгарія.