Родіон Газманов - син російського співака Олега Газманова в свої 39 років досі неодружений. Молодші діти 68-річного Олега Газманова від другого шлюбу — усиновлений син Філіп, якому вже 22 і 16-річна Маріанна мають всі шанси обігнати брата в цьому питанні.

Естрадна зірка Газманов ретельно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. І часто ділиться з фолловерами особистими моментами із життя.

"Батько вже вичерпав усі методи впливу на мене, так що, якщо ви знаєте якісь оригінальні способи, підкажіть йому. Я готовий обговорити і півцарства, треба тільки зрозуміти, що туди входить", — віджартувався Родіон.

Він зізнався, що їхні стосунки з батьком були близькі до конфліктних. Газманов-старший натякнув, що два виконавця з одним прізвищем будуть заважати один одному на сцені, і запропонував синові взяти псевдонім. Втім, цю проблему вдалося обійти стороною.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Найкоштовніша порада, яку мені дав батько — не займатися музикою. Але найближчі років 20 слідувати йому я не збираюся", — зізнався Родіон Газманов.

Зараз батько й син приїхали на "Слов'янський базар" у Вітебську, який буде йти до кінця тижня.

Варто нагадати, що нещодавно Газманов відсвяткував зі своєю дружиною Мариною Муравйовою-Газмановою ювілей весілля. Однак як пожартував сам музикант, він все ж застукав свою обраницю життя за несподіваними поцілунками.

На знімках можна побачити самого Газманова в оточенні трьох лам, а також Газманова поруч з дружиною, яка робить схожий на поцілунок жест губами убік тварин.

Варто зауважити, що Олег Газманов демонструє досить непоганий вигляд і фізичну форму попри свій 68-річний вік. Однак користувачі соцмереж справедливо не поспішають замилуватися зіркою естради через його активну прокремлівську позицію.

На знімках співак часто відпочиває на пляжі або прогулюється у садку. Складок жирової тканини в нього спостерігається не так і багато, а м'язи знаходяться в хорошій формі. Однак слід зазначити, що шкіра Газманова все ж не уникла слідів старіння і є досить дряблою.

Нагадаємо, раніше Престарілий Газманов сходив на шоу і не зрозумів куди потрапив, але про всяк випадок подякував.

Як повідомляв портал Знай.ua, Газманов здивував фанатів новим іміджем: офіцери вже не ті.

Також Знай.ua писав, Стирчить арматура: Газманов потрапив у жахливу ДТП.