Мікеле Морроне - неймовірний красунчки і улюбленець мільйонів жінок поділився новою світлиною на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

На фото чоловік позує у чорній розстібнутій сорочці та білому піджаку. Розстібнута сорочка лише підкреслює чоловічу грудну клітину з рослинністю. Очі Морроне примружив, а губу закусив. На перший план фотографії “вийшла” рука актора, в якій він тримає цигарку. При цьому рука піднята перпендикулярно до тулуба, немов актор стріляє. Чоловік підписав цю світлину так: “Bang”, що можна перекласти як “Бах”.

Мікеле Морроне - зірка польського фільму-відповіді “50 відтінків сірого”. Поляки зробили власну екранізацію трилогії польської авторки. Сюжет розповідає про звичайну польську дівчину, яка потрапила в полон до італійського мафіозі. У полоні дівчина перебуває рік, саме за цей час стосунки між бранкою і злодієм змінюються: між ними пробігає іскра, пара закохується в одне одного. Фільм вийшов надзвичайно пікантним через величезну кількість еротичних сцен.

Мікеле Морроне, фото - Instagram
Мікеле Морроне, фото - Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Не так давно Морроне опублікував у своєму Instagram відео, як він проводить час на карантині.

На ролику Мікеле відпочиває разом з друзями. Попри карантин, вони явно кудись прямують в дуже непоганому автобудинку. Компанія розважається під музику, і явно насолоджується поїздкою. Куди саме прямує італійська зірка разом зі своєю компанією – поки невідомо, але, найімовірніше, вже найближчим часом ця таємниця стане дійсністю (завдяки Instagram Морроне).

Але увагу шанувальників привернув дивний жест, який зробив друг Морроне на його адресу - спробував чи то схопити за щоку, чи то засунути палець в рот.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мікеле Морроне змусив фанаток битися в екстазі – "Почекай і подумай".

Як повідомляв портал Знай.uа, Мікеле Морроне показав, як вміє приносити задоволення язиком.

Також портал Знай.uа писав, що Мікеле Морроне оголився і проявив себе у всій красі.