Соліст групи "Руки вверх!" Сергій Жуков зайнявся фастфудом і тепер продає шаурму. при чому бізнес доволі успішно розвивається попри пандемію та карантин.

Про це сам співак розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Наш бренд Папа Смажить М'ясо крокує по країні, попри пандемію.😉

Минулого тижня ми відкрилися в Сочі @ papa.zharit.sochi, наступного - в Підмосков'ї, на черзі й інші міста!

І продовжують надходити заявки на відкриття франшиз. Коли мені про це розповіли, я здивувався: думав, що коронавірус сильніше вдарила по ентузіазму підприємців, але немає - пандемія не змінила число бажаючих відкрити свій бізнес.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Я розмовляв з декількома нашими партнерами: «Хлопці, ви серйозно не боїтеся відкриватися зараз?» - «Ні» - відповідають.

Росія - країна можливостей, тому люди не бояться ризикувати, тому що впевнені в майбутньому, незважаючи на все, що відбулося.

Я став розпитувати, як йдуть справи в регіонах? У кафе і ресторанів поки непросто: не у всіх регіонах ще зняті карантинні обмеження. Але кажуть, що більше 70% малого і середнього бізнесу вже повернулися до звичної роботи.

Мене такі розповіді радують. Я вірю, що наша шаурма, де дуже багато м'яса і тільки свіжі овочі, сподобається всій країні, в якій знайдеться чимало рішучих партнерів, щоб разом робити бізнес.😉", - написав

Не так давно соліст групи "Руки вверх" Сергій Жуков розповів про те, що він пройшов складний лікування від пухлини. Він зізнався, що медики довго не могли її видалити і в підсумку "відрізали співакові пів тіла".

Сергій Жуков розповів, що він отримав травму під час концерту за лаштунками. Так, звичайний синець перетворився згодом у гематому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сергій Жуков потрапив під карантин через коронавірусу з дітьми.

Також Знай.ua писав, що онкохвора Алла Мазур отримала неймовірний знак.