Енергійна, креативна акторка та співачка Еліна Мбані, яка бере участь у проєктах студії "Квартал 95", блиснула екзотичною красою в облягаючій білій сукні. Свіжі кадри з фотосесії дівчина розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, для фотосесії Мбані вибрала довгу обтягуючу сукню білого кольору, яка підкреслила її струнку фігуру. Дівчина позувала біля бетонної стіни та зелених рослин, розпустивши своє пишне кучеряве волосся. Виглядала Еліна просто дивовижно.

Еліна Мбані, скріншот Instagram

Еліна Мбані, скріншот Instagram

Еліна Мбані, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Слід зазначити, що, незважаючи на участь у "Жіночому кварталі", у Мбані всього 5,3 тисячі передплатників, які рідко коментують її яскраві знімки. Але, Еліна все так само регулярно продовжує радувати своїх фанатів новими кадрами.

Зокрема, зовсім недавно дівчина влаштувала фотосесію з кіньми. Еліна віддала свою перевагу білій сукні в горошок, а на голові у неї красувалися стильні дреди.

"Кажуть, що коні дуже відчувають настрій людини. От якби всі були такими тонкими эмпатами. Не треба було б нічого пояснювати", - підписала вона публікацію.

Еліна Мбані, скріншот Instagram

Еліна Мбані разом з Мартою Адамчук і Вірою Кекелією співає пісні в "Жіночому кварталі". Сама дівчина родом з Вінниці. Її помітили після участі в українських вокальних шоу "Голос країни" і "Х-фактор".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Еліна Мьани поділилася в мережі дуже пікантним і відвертим фото, на якому показала свої пишні жіночі принади.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Еліна Мбані з "Жіночого Кварталу" розповіла, як проводить час в домашній ізоляції.

Також "Знай.ua" писав, що красуні з "Жіночого Кварталу", Дядя Жора та інші зірки засвітилися на прем'єрі фільму "Ангели Чарлі".