Одна з фіналісток романтичного реаліті "Холостяк-10" Дана Оханская продовжує радувати шанувальників після скандального фіналу проекту і дебюту на пост-шоу.

На цей раз Дана вирушила на відпочинок у Туреччину, а саме Стамбул і звідти поділилася романтичними фото на фоні прекрасних пейзажів. Знімки вона опублікувала в Instagram.

"Стамбул перевершив усі мої очікування! Місто настільки прекрасне, що хочеться залишитися тут принаймні на місяць. Вражає все: від архітектури до привітності жителів. Були в Стамбулі?", - написала Дана.

Фанати не пройшли повз публікації і розповіли про свої враження про Стамбулі. В тому числі і припустили, що Дана могла вийти заміж за місцевого хлопця.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Обожнюю це місто. Хочеться повернутися знову і знову", "Дуже прагну на відпочинок до Стамбулу, споглядаючи Ваші фото... Хочу ще більше. Дякую, що ділитеся фото", "Мені довелося по роботі весь світ побачити, тому є з чим порівнювати", "Наступного тижня полечу нарешті, в улюблений Стамбул", "Мені довелося по роботі весь світ побачити, тому є з чим порівнювати. Бажаю відпочинку - саме відпочинку в усьому – Я", "Ага, і їжа у них дуже смачна", " Дана чи змогли б ви одружитися на туркові ?", - пишуть шанувальники.

Раніше Дана поділилася на своїй сторінці черговим віршем про кохання, явно натякаючи на почуття, які переживає в даний момент.

"Бачу, що ви дуже активно і позитивно реагуєте на мої вірші як в сториз, так і під публікаціями 💕⠀Тому, буду частіше радувати вас:) Починаю прямо зараз

Ти до себе мене привчаєш.

Доторкаючись зсередини...

В тобі космоси переплітаються.

В тобі стільки всього дивного! ⠀

Ненавмисне впускаєш мене, ⠀

Віддаляючись - наближаєшся.

Ти - як терпкий лимон до чаю -⠀

Що без нього весь смак втрачається.⠀

Ти до себе мене привчаєш.

Я боюся приручитися повністю.

З головою у тобі пірнаю

Головне - не втратити совісті... ⠀

Ох. Дана", - написала учасниця "Холостяка".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дана з "Холостяка" випадково проговорилася про нової любові.

Як повідомляв Знай. ua, переможниця "Холостяка" порадувала мужиків в самому центрі Києва.

Також Знай. ua писав, що любителька еротичної поезії з "Холостяка-10" Оханская заразила шанувальників.