Російська співачка з українським корінням Анастасія Стоцька часто ділиться з фанатами кадрами зі свого життя. На цей раз вона показала свого дорослого сина.

Артистка опублікувала фото хлопчика в костюмі в честь його дня народження в Instagram.

"Моя душа❤️Моє серце #9 років ❤️", - написала співачка.

Шанувальники не пройшли повз публікації, залишили безліч привітань для хлопчика, побажали йому міцного здоров'я і відзначили, що він дуже стильний.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Деякі звернули увагу на те, наскільки маленький син Стоцької схожий на Філіпа Кіркорова.

"Вітаємо!!! Нехай буде щасливий і здоровий", "Сс днем народження!!!", "Дівчата бережіться, хлопець вогонь 🔥💕💕💕 Міцного здоров'я", "Красунчик💓💓💓 найкращі побажання мамі і синочку", "Стиляга 👌🏽 вітаю", "Красава росте", " Боже мій, копія Філіп! З Днем Народження!", "Маленька копія Філіпа", "Маленька копія Філіпа", - пишуть коментатори.

При цьому дружба Анастасії Стоцкой з Філіпом Кіркоровим для обох має свої наслідки навіть сьогодні. Наприклад, довгий час в мережі порівнювали їх дітей - син співачки багатьом здавався дуже схожим на сина Філіпа Кіркорова. Розмови припинилися тільки коли артистка розмістила в мережі фото свого чоловіка, який виявився пекучим брюнетом. Після цього стало зрозуміло, у кого такий темненький син Анастасії.

До речі, сама Анастасія намагається спокійно реагувати на подібні обговорення. Не раз в інтерв'ю вона зазначала, що її діти схожі на свого батька, її чоловіка. А от чоловік у співачки східної національності, звідти у малюків темне волосся і карі очі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дочка Анастасії Стоцької зростає копією дитини Кіркорова

Як повідомляв Знай. ua, співачка Анастасія Стоцька народила дочку.

Також Знай. ua писав, що скільки коштує скандальна запроданкою.