Співачка TAYANNA – колишня дружина продюсера Єгора Глєба, який зараз зустрічається з Ані Лорак. У виконавиці є син від Глєба, якому нещодавно виповнилося шість років. TAYANNA розповіла про свої методи виховання малюка. Багатьом людям вони справді здадуться дивними.

Виконавиця ходить перед своїм маленьким сином в негліже! Для неї немає нічого дивного в тому, щоб пройти перед малюком повністю голою. Про це вона розповіла в інтерв'ю одному з українських видань. При цьому TAYANNA не тільки не вважає це чимось екстраординарним, вона робить це цілеспрямовано, щоб “дитина з дитинства розумів, чим відрізняється чоловік від жінки”.


TAYANNA заявила, що дитина звик бачити її голою. На її думку, перед дитиною потрібно з'являтися в голому вигляді до 8-9 років. Вона вважає, що якщо цього не робити, надалі оголене жіноче тіло може викликати у хлопчика шок. TAYANNA впевнена, що дитині необхідно “прищеплювати секс-культуру з самого раннього віку”. Співачка розповіла, що вони сплять голі, вона може піти голою у ванну. Більше того, вони навіть беруть хлопчика з собою в лазню. “Для нема нічого дивного, він уже до всього звик, все бачив”, заявила TAYANNA.

Нагадаємо, раніше співачка відверто розповіла про стосунки з колишнім, який втік до Ані Лорак.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Популярна українська співачка Tayanna стала гостем програми "Світське життя". Катерина Осадча ретельно розпитала виконавицю про її колишнього чоловіка, який пішов до Ані Лорак. Також співачка розповіла, як проходить виховання її сина Даніеля.

Катя Осадча запитала: "За іронією долі, твій колишній коханий і батько твого сина крутив роман з твоєї землячкою співачкою Ані Лорак. Як ти це сприйняла?".

На такий несподіваний питання Tayanna спробувала відповісти досить відверто: "Він спілкується з сином. Коли він приїжджає в Київ ми можемо пообідати або повечеряти разом, тобто це не табу... Є така справа, він не зраджує собі, думаю, що і не буде змінювати. Тим більше, він переїхав в іншу країну. Нам залишається тільки одне, з'їхатися і жити однією великою шведською сім'єю. Було, що Єгор хотів познайомити сина з Софією (дочкою Ані Лорак) я не була проти, адже він його батько, а у нього нова родина. Але син каже, що розуміє, і бачитися з батьком рідко. Каже, що якщо він поїде, то я залишуся одна... Все, мій захисник".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в черзі після Мішиной - найсексуальніші українські "холостячки", про які мріють всі чоловіки.

Як повідомляв Знай.ua, жіноча сила в простих речах - Tayanna випустила мотивуюче відео для прекрасної статі.

Знай.ua писав, екс-дружина Остапчука після розлучення підкорила українців натуральною красою: "Погода допомогла".