Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і виступає в Росії, часто радує шанувальників яскравими кадрами в своєму Instagram-акаунті. Цього разу знаменитість заінтригувала фанів цікавим фото біля барної стійки на тлі моря і місячного сяйва.

"И пусть весь мир подождёт...?😉", - лаконічно підписала Лобода загадкове фото.

Після сторіз Лободи стало відомо, що вона поїхала відпочивати у російський Геленджик - місто в Краснодарському краї Росії на березі Чорного моря. Приморський кліматичний курорт.

Так, на фото видно, що Світлана знаходиться у апартаментах на самому березі моря. За вікном вже пізній вечір, лише місяць підсвічує спокійне море. Сама зірка сидить за білосніжною барною стійкою на високому стільці. Одягнена у легку чорну сукню і загадково торкається пальцем до бокалу. І хоч Лобода у приміщенні, прозорі двері видають, що вона не вдома.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Прихильники засипали зірку компліментами і схвальними коментарями: "Обязательно!!! всё для вас, отменяем время", "невероятная 😍❤️🤞", " Скорее бы песня вышла❤️❤️❤️", " Обожаю, шикарная!🔥", "Мне кажется черный цвет идёт всем🙈🖤", "Шикардос👌".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Варто нагадати, що нещодавно знаменитість виставила яскраве відео, влаштувавши конкурс серед численних шанувальників, яким інтригувала не один день. Так, артистка вирішила розіграти зі спонсорами безліч призів, головним з яких став білосніжний кабріолет - автомобіль марки BMW.

Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial/
Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial/

Варто відзначити, що раніше Світлана Лобода виставила яскраве відео, відправившись в теплі краї вперше після тривалої самоізоляції. Так, артистка позувала перед вечіркою в коротенькій білосніжній сукні, засвітивши нескінченні ноги і струнку фігуру. Волосся красуня вирішила залишити розпущеним, влаштувавши грайливе дефіле з танцями просто на сходах.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лобода з Іваном Дорном розважалася у Мадонни.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також "Знай.ua" писав, що Ірина Білик, The Hardkiss, Джамала та інші: премія Yuna назвала найкращі хіти за останні 20 років