Відома російська телеведуча, комедійна акторка Катерина Варнава, зірка Comedy Woman на своїй сторінці в Instagram поділилася запальними танцями. Фанати не змогли встояти перед чарівністю актриси.

"Моя любимая малышка @ul_yanapilaeva, с днем рождения! Всё остальное - лично❤️", - підписала коротке відео зірка.

Таким чином, зірка привітала свою подругу з днем народження і отримала масу коментарів.

"Эта может Фсёё...", " Ах класссссссс💃🏻", "Ну ничесе, вы девчата в 80-е отжигали)", "У Екатерины самые красивые ноги, уж что что, а ноги шикарные", - коментують користувачі.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто нагадати, що раніше зірка позувала перед фотографом повністю голою. Спокуслива спина і довгі ноги 35-річної телеведучої оголені. При цьому свої розкішні груди Катерина «сховала», притиснувшись грудьми до колін.

"Вот смотрю я на вас, Верочка, и думаю: будь я полегкомысленнее, я бы… ух!!! - Ух!", - неоднозначно підписала оголене фото зірка.

Чудова укладка, чудовий романтичний образ і краса теледіви — все це привело в захват інтернет-користувачів, які в коментарях до посту не змогли підібрати слів, щоб висловити своє захоплення перед стрункою фігурою світської левиці.

Міністерство культури України заборонило знаменитості в’їзд на території України, але згодом виключило з "чорного списку" руссийскую телеведучу і актрису Катерину Варнаву, яка відвідувала аннексований Крим, що дозволило відвідувати Україну.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, подругу Притули Катерину Варнаву офіційно внесли до списку ворогів України

Як повідомляв портал Знай.ua, Варнава відмовилася від пластики і знайшла альтернативу "уколам краси"

Також Знай.ua писав, Варнава розповіла, як над нею знущалися до популярності