Єлизавета Арзамасова, зірка телесеріалу “Татусеві доньки” поділилась новою фотографією, яка припала всі шанувальник до смаку.

“Галина Сергіївна” активно веде власну сторінку у соціальній мережі Instagram, на якій ділиться фотографіями з життя і роботи. Акторка виставила фотографію, на якій вона позує у красивій сукні у візерунок без бретельок. Цей образ лише підкреслив лінію декольте молодої зірки. Загалом вона дуже тендітна і ніжна на фотографії.

Єлизавета Арзамасова, фото Instagram
Єлизавета Арзамасова, фото Instagram

Незважаючи на такий милий образ, зірка має доволі неоднозначне особисте життя. Нещодавно вона публічно підтвердила стосунки з Іллею Авербухом - 46-и річним фігуристом. Пара зустрічається вже близько десяти років, роман розпочався, коли Єлизаветі було 17, хоча познайомились вони ще раніше. Цей дивний союз провокує багато запитань щодо можливості любові з великою різницею і етичності для дорослих сформованих чоловіків залицятись і будувати стосунки з 16-ими дітьми. Пара познайомилась на телепроекті “Лід і полум'я”, в якому акторка була однією із конкурсанток. Зірки мусили швидко опанувати техніку фігурного катання, і щотижня презентувати новий номер. Зірка тоді не перемогла, проте отримати любов до фігурного катання і, зрештою, кавалера.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Це не перша відвертість від колишніх зірок російського сіткому.

Популярна російська актриса Дарина Мельникова, зірка "Татусевих доньок" (зіграла доньку-спортсменку Женю Васнєцову) нещодавно знялась у відвертій фотосесії для журналу MAXIM. У своєму Instagram вона виклала фото, які не увійшли в журнал.

"Из не вошедшего в Мaximmagazine. Вошедшее выложить не могу, мама не одобрит. Но для меня это искусство", - пожартувала Мельникова.

І вона права, адже на головній обкладинці журналу вийде куди більш відверте фото артистки, відома по серіалу "Татусеві дочки". Але вона цього не соромиться і заявляє, що це мистецтво. Втім, ті кадри, які Мельникова виклала в мережі, виконані в чорно-білих тонах і виглядають досить незвично.

Нагадаємо, Ілля Полежайкін з "Татусевих дочок" потрапив до реанімації після падіння з 12-метрової висоти.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Татусевих доньок" знялася у відвертій фотосесії для чоловічого глянцю.

Також портал Знай.uа писав, що старшенька з "Татусевих доньок" попалася в тенета одіозного актора: спав п'яний у чужому авто і бив колишню.