Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила незвичайне фото в українському національному вбранні. Вона розповіла про етнічної групи на заході України, які славляться своєю національною кухнею і піснями.

"Не спочивать пішла в снопи.... А стала сфотографувалась😂❤️ .. на мені бойківське традиційне вбрання! Бойки - це етнічна група яка мешкає на заході України, славляться своєю традиційною кухнею, діалектом, піснями та танцями!", - пише Леся.

Нікітюк заявила, що місцеві жінки здатні зупиняти дощ і варять борщ з пшоном.

"Хлопці якщо вам цікава інформація стосовно нашої країни, ставте в коментах ❤️ і задавайте питання! Я тоді буду розуміти що вам цікаво дізнатися більше про свою країну і її історію", - написала Леся.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від незвичайних фотографій Лесі Нікітюк і зробили їй масу компліментів.

"Про це так чаклунка в зеленій хустці", "Красуня, Леся!", "Справжня! Красива! Неперевершана!", "Красуня, гарно в нас.", "Леся, вам дуже йде зелена хустка", "Леся, звичайно цікаво", "Дуже гарний проект, пепедивиоась увесь попередній сезон", "Ти вже в битві екстрасенсів береш участь як мольфарка?)", "Дуууууже гарно", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Леся Нікітюк в прозорому боді заговорила про наболіле.

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітюк заінтригувала прихильників головним секретом карпатських гір.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк налякала українців експериментами з грибами.