Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Білий літак", режисером якого став Герман Ненов.

На цей раз Могилевська опублікувала строкате ранкове фото і побажала шанувальникам почати тиждень яскраво. Співачка зробила собі яскравий макіяж з використанням рожевих і синіх відтінків.

"Не пропусти! Почни тиждень яскраво", - написала вона.

Образ Наталія доповнила помаранчевим сукнею, масивними сережками. Сам знімок вона зробила біля розкішних рожевих квітів.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фанати прийшли в захват від такого способу Могилевської і зробили масу коментарів її зовнішності.

" Яка яскрава. Ви просто космос", "Красуня, колір волосся пасує", " На Варнаву схожа)))", " На Варнаву схожа)))", " На себе не схожа... Я ніяк не можу вас прийняти блондинкою.", "Зірка", "Не дізналася😁Така яскрава..Відразу видно,любите ок-автомагіс", " Наталя ,ти вже напевно сходиш з розуму. Або все робиш , що..б не выити з розуму , таке складається враження ( вибач) при всій повазі до тибе", "Наташа , ти просто супер, тобі так класно з білим, так тримати", "Ви раніше краще виглядали, де-то перебір", "Який макіяж класний", " Красуня🦋🦋🦋🦋🦋🔥 Наташа, вам дуже до лиця білий колір.", "Не впізнала", - пишуть фанати.

Раніше артистка трепетно привітала з 15-річчям таке улюблене українцями шоу "Світське життя" з її незмінною ведучою Катею Осадчою, виступивши в столичному ботанічному саду ім. Гришко. При цьому Наталія вбралася в яскраво-помаранчеве вечірні сукні з глибоким розрізом на нозі, засвітивши струнку фігуру і підкресливши загар.

Сьогодні 15 років «Світське життя»! Готуюся до виступу 🧡 @kosadcha, Олеся Нагіна, @svitsketv @oxanakrasilova вітаю!!!! Нехай нам усім у Небі пощастить! Як вам нову сукню для виступу? Ps. Дякуємо за приголомшливий look

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, блискуча Наталя Могилевська повторила легендарну "фішку" Девіда Боуї.

Як повідомляв Знай. ua, Наталя Могилевська оточила себе напівоголеними чоловіками в латексі.

Також Знай. ua писав, що Наталя Могилевська після кардинального омолодження блиснула стрункими ніжками.