Відома російська співачка Жанна Фріске померла ще в 2015 році, однак, несподівано на початку 2020 року вона повернулася. Так, образ співачки сплив у привітанні з днем народження, які співачка Наталя Могилевська адресувала своєму доброму другові Алану Бадоєву.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Могилевської в мережі Instagram.

Публікація Наталії Могилевської, Instagram
Публікація Наталії Могилевської, Instagram

Відомо, що на фото, опублікованому Могилевською зображено Бадоєва в образі султана, який сидить у кріслі, в оточенні красивих панянок. Троє з них – зірки сучасної естради: Світлана Лобода, Віра Брежнєва і, звичайно ж, сама Наталя Могилевська. А четвертою дівчиною, яка в красивій позі вляглася біля ніг продюсера, виявилася Жанна Фріске.

Підписники Могилевської прийняли таке привітання вельми неоднозначно. І, основним приводом для сумнівів виявилася саме присутність Жанни Фріске на привітальній "листіці".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська зізналася, чому у неї збуваються мрії, допомагають "ритуали".

Як повідомляв Знай.uа Наталя Могилевська заговорила про весілля: що відомо про обранця співачки.

Знай.uа писав, Могилевська показала результати схуднення в пікантному боді, не впізнати.