Російський співак і композитор, колишній чоловік Наташі Корольової Ігор Ніколаєв показав свого нового стиліста і фотографа, ним стала його 4-річна донька.

Зворушливе фото з'явилося на сторінці в соціальній мережі Instagram. Ніколаєв стоїть у білій жіночій шляпці з сріблястою сумочкою і мило посміхається, позує для фото доньки.

"У меня теперь новый стилист и фотограф - четырёхлетняя дочка Вероничка: надела на меня мамину шляпу, вручила свою сумочку, сообщила «ТЕПЕРЬ ТЫ КРАСАВЧИК», и сделала фото!)😂❤️📸Я в полном порядке! Специалист серьёзный!", - підписав фото Ніколаєв.

Фани регочуть із кумедного фото і активно коментують: " Свой стилист, здорово!!! Теперь папа будет самым стильным среди молодежи 🤗🤩", "😂👍👍 супер стилист у Вас, вы помолодели на 20 лет🔥👍🏻❤️".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто нагадати, що днями Ніколаєв зворушливо привітав свого старого друга і зазначив, що вони з Агутіним багато років дружать і просто йдуть разом по життю.

На опублікованих архівних фото Ігор Юрійович позує з Агутіним і його дружиною Анжелікою Варум. Вони щасливо посміхаються і дивляться в об'єктив камери. На другому знімку зображені Ніколаєв та винуватець торжества в молодому віці.

"Спасибі, мій дорогий друже!" - відповів у коментарях 52-річний іменинник.

скріншот з Instagram-сторінки Ніколаєва

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній Корольової Ігор Ніколаєв зворушливо привітав Агутіна: "Скільки зим йдемо по життю!" Ніколаєв зазначив, що вони з Агутіним багато років дружать і просто йдуть разом по життю.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова виставила веселе відео, позуючи в домашньому халаті і без краплі макіяжу на обличчі. При цьому колишня дружина Ніколаєва приміряла вушка Міккі Мауса і спародіювала дітей з шоу Максима Галкіна "Краще за всіх", відкриваючи рота під їх репліки.

Також портал Знай.uа писав, що колишня дружина Ігоря Ніколаєва, співачка Наташа Королева похвалилася засмагою, поставши перед камерою в одних шлейках від купальника.