Настя Каменських похизувалася ефектним аутфітом у шкіряних мінішортах.

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу дружина Потапа опублікувала новий кадр у своєму блогу, на якому зображена в білій сорочці з китицями на кишені і високих шкіряних шортах з металевими заклепками.

Волосся у Насті розпущене і красиво укладене на один бік, а на обличчі насичений макіяж в нюдових кольорах і невеликі сережки-кільця у вухах.

Саме в такому трохи агресивному образі артистка вирішила зустрічати початок робочого тижня та зарядити своїх підписників на активний понеділок.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Понеділок, давай зробимо це. Почнемо все спочатку і зробимо свої справи!" - пропонує співачка в підпису під знімком.

Шанувальники у коментарях засипали Настю компліментами:

"Красуня на всі 💯", "Красуня", "Милашка", " Лялька💖", "Класні шорти", "Кльова", "Настя зупинися. Досить худнути", "Не здоровий вигляд , втомилася мабуть , діти легко не даються", "Вау красуня", "Цей образ вам найкраще походив по час збірки", "Моя улюблена лялечка", - пишуть коментатори.

Настя Каменських вже неодноразово говорила, що намагається організувати всі свої справи і що тайм-менеджмент – не порожній для неї звук. Співачка і своїм шанувальникам часто дає поради, як налаштуватися на роботу і всяку корисну діяльність.

У вихідні Каменських відпочивала на природі і тепер сповнена сил і енергії, щоб починати новий день з нових планів і цілей.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських зізналася в коханні, але не Потапу.

Нещодавно Каменських опублыкувала гарячий кадр, показавши, як проходять вихідні. Вона позувала на тлі мальовничих пейзажів української природи. При цьому Настя не упустила можливості засвітити струнку фігуру, над якою наполегливо працює.

"Mother Nature🌾love my Ukraine", - зізналася в любові до Україні Каменських.

Як повідомляв портал Знай.ua, Настя Каменських приголомшила змінами фігури

Також Знай.ua писав, Настя Каменських видала секрет ідеальних стосунків з Потапом.