Ревізор краси і блогер Олена Філонова часто радує шанувальників кадрами зі свого особистого та професійного життя. Дівчина опублікувала ряд яскравих фотографій з поля з соняшниками, на яких показала не тільки свою підтягнуту фігуру, але і пухнастого песика.

Знімки з природи Філонова опублікувала Instagram і задала прихильницям важливе питання про щастя в житті кожної.

"Дівчатка! Мої Дорогі! Питання до Вас. Як часто Ви відчуваєте себе щасливою? Тільки чесно, без "фільтрів"! Типу "Я щаслива дружина і мати (не хотіла когось образити, лише приклад) Справжня Ви! Яка вона? Що Вам не вистачає в досягненні відсутнього щастя? Можливо хочете в собі або в своєму Житті щось змінити?", - написала Філонова.

Олена Філонова, фото: Instagram
Олена Філонова, фото: Instagram

Фанатки охоче почали ділитися своїми відчуттями і виявилося, що дівчата вміють отримувати радість навіть у дрібницях. Наприклад, коли можуть провести час наодинці з собою. Однак інші зізналися в нестачі грошей або нормального мужика поруч.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Мені не вистачає грошей, от чесно", "Щаслива коли виспалась,коли готую сама на кухні "без помічників",коли насолодилася ранком і цілу годину пила каву на самоті бездумно зависаючи в соцмережах,щаслива коли зробила бровки і нову стрижку,коли скину 1 кг,а вже ввечері його наїм", "Я була б щаслива на 100% відсотків, якщо б хоч один день в тиждень відпочивала весь день", "Нормального мужика", "Відчуваю часто, мааааленькие моменти щастя", "Взяти себе і не порівнювати", "Не вистачає грошей, хочеться свою справу мати) щоб була можливість подорожувати і ні від кого не залежати", "Своєї улюбленої роботи", - зізналися дівчата.

Крім того, шанувальниці звернули увагу на красиві фотографії Філонової і зробили їй чимало компліментів.

"Олено, Ви красуня, хорошеєтє! Продовжуйте в тому ж дусі!", "Боже яка ви красива", "Щастя приходити з ненацка в менє воно завжди коли я на одинці з природою чи то на морі або в горах", "Красуня наша", "Гарна", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Філонова танцює кожен день.

Як повідомляв Знай. ua, зірка Instagram Олена Філонова зізналася, ніж прикрасила пікантне місце в День святого Валентина.

Також Знай. ua писав, що "Ревізор Краси" Філонова розповіла про новорічних авантюрах.