Російська співачка шансону Любов Успенська потрапила в скандал після того, як її дочка Тетяна Плаксіна зробила публічну заяву про жорстоке ставлення до неї з боку матері. Рунічний провидець Ігор Вечерський вирішив розповісти про те, як надалі можуть розвиватися відносини між матір'ю і дочкою.

Успенська не приховує, що у неї існують проблеми у спілкуванні з дочкою. В основному вони пов'язані з тим, що Тетяна вживала наркотики.

Відомо, що Плаксіна вирішила виїхати в США до батька після цього скандалу. Провидець припустив, що можливість налагодити стосунки матері і дочки є.

Любов Успенська з дочкою
Любов Успенська з дочкою, Мир 24

"Налагодити відносини з дочкою цілком по силам, Успенська знає, що потрібно робити. Прогноз хороший, можливо, вона приїде до неї в США, або навпаки, але складно сказати, чи надовго вона там залишиться", — передбачив Вечерський.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

При цьому в особистому житті артистки поки що не буде яскравих зустрічей і емоцій. Він переконаний, що потрібно більше часу.

"Зараз у Успенської в особистому житті немає місця для нових відносин. В минулому були розкриті якісь таємниці, має пройти час, щоб відкрилися нові шляхи. Незабаром хтось зникне з її життя, для чого доведеться домовитися і знайти вихід. За цим прийде новий період в її особисте життя", — розповів провидець.

Любов Успенська з дочкою, скрін з відео
Любов Успенська з дочкою, скрін з відео

Раніше доросла дочка Любові Успенської Тетяна Плаксіна різко відреагувала на нове інтерв'ю співачки. Зірка російського шансону розговорилася з журналістом і навіть видала деякі подробиці сімейної драми і відносин з дочкою. Плаксіна жорстко відреагувала на публічні одкровення матері і заявила, що та сама у всьому винна, пишуть російські ЗМІ.

"Нічого не змінилося, "мама". Нуль поваги до людей і все, в чому ти мене звинувачуєш – це твої гріхи. Все, що виходить від твоїх уст, ти кажеш про себе. Це говорить твоє его. Я поїхала, живу окремо – і я тобі що повинна? Одужуй, мама! Це ти повинна прозріти, як ти ставишся до оточуючих, до твоєї сім'ї. Ти її зруйнувала своєї зміїної енергією отруйної від диявола", — звернулась дочка до Успенської.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у мережу потрапили справжні фото російської шансоньєтки Успенської.

Як повідомляв Знай. ua, Любов Успенська показала свій "Кабріолет" в селі.

Також Знай. ua писав, що доросла дочка Успенської люто відреагувала на об'явлення матері.