Ведуча Ревізора Юлія Панкова з командою відправилися на інспекцію в найвідоміше заклад Харкова "Старгород". Саме тут проходять галасливі вечірки і збираються справжні цінителі пива.

"Тепер в кожному місті ми проводимо нічну ревізію закладів, – розповідає ведуча. – Вночі персонал працює дуже розслаблено, адже керівництва вже немає на робочому місці. Тому застаємо їх зненацька і перевіряємо".

За відгуками в соцмережах, потрапити у "Старгород" під силу не всім.

Юлія Панкова, фото: прес-служба Нового каналу
Юлія Панкова, фото: прес-служба Нового каналу

"Охоронці ресторану завадили і нам, – розповідає Юля. – Вони виштовхували операторів знімальної групи. Більш того, міцні хлопці намагалися вивести із закладу і мене. Нам важко було чинити опір, довелося викликати поліцію".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Правоохоронці прибули в "Старгород", але так і не допомогли Юлі виконати її професійні обов'язки.

"Працівники закладу продовжували перешкоджати нам у роботі, – каже ведуча. – І тим самим порушували ст. 58 ЗУ "ПРО телебачення і радіомовлення". У статті зазначено, що журналіст, пред'явивши посвідчення, може безперешкодно виконувати редакційне завдання".

Після довгих переговорів з охоронцями Юлі вдалося потрапити в заклад. На жаль, не на кухню, а в зал.

"Ми хотіли, щоб поліція зафіксувала факт правопорушення, – пояснює дівчина. – Адже нашому неповнолітньому таємного покупця продали алкогольний напій".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Ревізора" Панкова поділилася оригінальним рецептом фондана.

Як повідомляв Знай. ua, Ревізор Панкова розповіла про секрети популярного овоча.

Також Знай. ua писав, що "пацанки" влаштували жорсткий дебош в дешевому хостелі Києва.