Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка порадувала фанатів милими фото з прогулянки в якомусь красивому парку з ставком.

Як видно, на прогулянку Ані вийшла в скромному зручному вбранні – на ній світлі засукані джинси і така ж курточка, під якою у неї чорна блузка. Свій образ співачка доповнила модними чорними босоніжками і брендового сумочкою. Її волосся недбало укладене і трохи розпатлане вітерцем, а на обличчі легкий макіяж і мила посмішка, вона дивиться, той не дивиться в камеру. У підписі до публікації Лорак написала: "Сонце всередині нас!". Фанати почали активно обговорювати новий образ зоряної красуні, засипаючи її компліментами в коментарях, деякі запитують актрису її рецепт молодості, адже вона виглядає просто приголомшливо. Більш того, деякі запідозрили Лорак вагітності і навіть думають, що у неї може бути трійня.

Коментарі під постом Лорак
Коментарі під постом Лорак

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак вийшла за краї зухвалості біля гаража. Зірка вирішила показати фанатам знімки з нової фотосесії, на яких позує у відвертому образі. На нових знімках вона зображена на вулиці біля закритого гаража. На прогулянку Ані вийшла в цікавому чорному комбінезоні з тугим поясом на талії, який щільно обтягує всю витончену фігурку. Її волосся розпущене і акуратно покладені, а на обличчі легкий макіяж, сонцезахисні окуляри і мила посмішка, вона і так і сяк крутиться перед фотографом.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.